Κλειδαριέςθωρακισμένηςπόρτας

Τύποι κλειδαριών κατάλληλων για θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

 

Κλειδαριές Cisa

Οι κλειδαριές Cisa είναι κυλινδρικού τύπου με σύστημα defender. Το σύστημα αυτό παρέχει προστασία μπλοκαρίσματος,τρυπήματος και ψύξης του αφαλού.

Ακόμα αντικαθιστά όλες τις παλαιές κλειδαριές χρηματοκιβωτίου Cisa 60 mm.

Η χρήση μαγγανίου στις κλειδαριές αυτές είναι που αποτρέπει την ψύξη και η λειτουργία με γρανάζια την καθιστούν αθόρυβη στο κλείδωμα αλλά και στο ξεκλείδωμα!

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τους κυλίνδρους ασφαλείας εύκολα αφού οι κλειδαριές Cisa είναι συμβατές με όλων των εταιριών.  Σας χορηγείται μια εγγύηση δύο χρόνων για τη επίλυση πιθανών προβλημάτων ή φθορών που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον.

To κλειδί που σας παρέχεται είναι μικρού μεγέθους για εύκολη αποθήκευση.

Κλειδαριές mottura

Είναι ιταλικές κλειδαριές τύπου securemme και λειτουργούν με κυλίνδρους ασφαλείας. Αντικαθιστά όλους τους τύπους παλαιών κλειδαριών (atra-dierre-mottura-securemme-potendviper).

Είναι μια από τις οικονομικότερες λύσεις ειδικά σε αλλαγή της παλιάς σας κλειδαριάς. Έχουν 4 πείρους και κυλινδρικό σύστημα defender.

Το γραναζωτό σύστημα λειτουργίας τους τις καθιστά αδιάρρηκτες και αθόρυβες. Εάν κάποιος προσπαθήσει να τρυπήσει την κεφαλή με τρυπάνι και φθάσει στο σημείο περιστροφής η μια εκ των δύο παγίδων ενεργοποιείται και μπλοκάρει η κλειδαριά αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο διάρρηξης με τρύπημα.

Η προστασία από σπάσιμο γίνεται με τον εξής τρόπο, αν ο διαρρήκτης καταφέρει και σπάσει τη κεφαλή της εισόδου η κλειδαριάς αυτόματα μπλοκάρει και δεν μπορεί να ξεκλειδώσει η πόρτα.

Κλειδαριές Fiam

Οι κλειδαριές Fiamδιαθέτουν 4 πείρους με 4 κλειδώματα. Στην τέταρτη στροφή κλειδώνει και η γλώσσα της πόρτας μετατρέποντας την σε έναν ακόμα πείρο καθιστώντας την κλειδαριά πολύ δύσκολο να διαρρηχθεί.

Το σύστημα γραναζιών προσφέρει αθόρυβη και εύκολή στροφή κλειδιού. Οι πείροι είναι επικαλυμμένοι από νίκελ και δύνασθε να επιλέξετε, όπως και με τις προαναφερόμενες κλειδαριές, την φορά της πόρτα σας, δεξιά ή αριστερά.

Τέλος, όποιον τύπο κλειδαριάς και να προτιμήσετε,η ενημέρωση και η συμβουλή κάποιου εξειδικευμένου πωλητή θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό τύπο κλειδαριάς ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε.

Όσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε μια πόρτα τόσο πιο πολύ φθείρεται, έξυπνο λοιπόν θα ήταν να διαλέξετε μία εταιρία με καλό serviceκαι να έχετε πάντα την εγγύηση που σας χορηγείται με την αγορά.

Η κάρτα ιδιοκτησίας και το πιστοποιητικό αντιδιάρηξης είναι δύο από τις σημαντικότερες αποδείξεις που σας δίδουν οι εταιρίες αυτές. Η κάρτα ιδιοκτησίας,επίσης, χρειάζεται και για την έκδοση κάποιου άλλου κλειδιού που μετέπειτα μπορεί να επιθυμείτε.