Θωρακισμένεςπόρτεςασφάλειας

Παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη πόρτα για το χώρο σας.

Το σημαντικότερο που πρέπει να σας δίδετε με μια πόρτα ασφαλείας είναι η πιστοποίηση Αντιδιαρηξης δηλαδή ότι παρέχει προστασία και από ποια μέσα διάρρηξης. Πόσο εύκολα δημιουργείτε πασπαρτού για το κλειδί, η αντοχή της, η θερμομόνωση και η ηχομόνωση της όλα αυτά κριτήρια ταξινομούνται βάση διεθνούς συστήματος. Η κλάσεις των πορτών ασφαλείας κατηγοριοποιούνται από το 1 έως το 6 από τη μικρότερη προστασία στην μεγαλύτερη.

Δεύτερον η κάθε εταιρεία με πόρτες ασφαλείας θα σας προσφέρει κάποια εγγύηση με την αγορά.

Η εγγύηση κυμαίνεται ανάλογα από τα ένα έως δέκα χρόνια. Επιλέξτε μία πόρτα ασφαλείας μακρόχρονης εγγύησης ώστε να είστε σίγουροι για την επένδυση σας και να μην βρεθείτε εξ απροόπτου. Έπειτα έρχεται το «αδερφάκι” της εγγύησης και το πλέον τελειωτικό της βήμα. Εάν η πόρτα ξεκλειδώνει μόνη της ή παρουσιάσει προβλήματα θα εύχεστε να έχετε επιλέξει κάποια εταιρεία με καλό service.

Tύπος θωράκισης

Ο τύπος θωράκισης είναι επίσης καθοριστικός στην επιλογή της πόρτας ασφαλείας. Κατηγοριοποιούνται σε δύο ομάδες την μονή και διπλή θωράκιση. Η μονή θωράκιση διαθέτει μια μονοκόμματη σκάφη όπως και η διπλή.

Η διαφορά τους είναι στα νεύρα με 1 έως 3 νεύρα και η διπλή περιέχει 3 ή περισσότερα, θερμομόνωση και ηχομόνωση. Ακόμα εσωτερικά περιέχεται ένα ακέραιο φύλλο μετάλλου. Όσο πιο υψηλός είναι ο τύπος θωράκισης παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια εφόσον διαθέτει τη βέλτιστη σταθερότητα.Εκτός από τα παραπάνω η πόρτα ασφάλειας σας αποτελείτε από ένα κυρίως κομμάτι συνήθως χάλυβα ή στην καθομιλουμένη λαμαρίνα.

Το πάχος και η ποιότητας της λαμαρίνας είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την αντοχή της πόρτας σας και όχι της κλειδαριάς. Το πάχος κυμαίνεται στο 0,5mm με 1,5mm ,εάν και οι πόρτες κάτω από 1 mm αντιπροτείνονται γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της ασφάλειας και της αντοχής.

Τα είδη των φύλλων είναι η μαύρη, η ντεκαπέ και η ηλεκτρογαλβανίζε. Η ηλεκτρογαλβανίζε δεν σκουριάζει και για αυτό το λόγο είναι η αποτελεσματικότερη , χρησιμοποιείται κατά κόρον στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η κλειδαριά

Η κλειδαριά είναι απόλυτα κατανοητό το πόσο σημαντικό ρόλο στην προστασία του σπιτιού σας. Είναι ο πρώτος τρόπος να εισβάλλουν μέσα στο χώρο σας οι διαρρήκτες. Υπάρχουν οι ποικίλες και πολυάριθμες κλειδαριές να επιλέξετε.

Οι σύγχρονες κλειδαριές είναι συνήθως κυλινδρικές και έχουν από τρία μέχρι και δώδεκα κυλίνδρους. Το κλειδί σας είναι μοναδικό για την συγκεκριμένη πόρτα και η αντιγραφή του γίνετε μετά την απόδειξη ιδιοκτησίας.

Εξίσου βαρύτητας είναι το κάσωμα, το οποίο είναι η κατασκευή που στηρίζει την πόρτα. Το πάχος του πρέπει να είναι 2 mm. Η διαμόρφωση του πρέπει να είναι έτσι ώστε να προσφέρει την αρμόζουσα υποστήριξη για τη πόρτα σας. Επίσης το μεταλλικό κάσωμα πρέπει να βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή , για να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα στο πέρασμα του χρόνου.

Τέλος η εγκατάσταση της πόρτας πρέπει να γίνει από αρτίως καταρτισμένα άτομα και με πολυετή εμπειρία αποφεύγοντας λάθη που στο μέλλον θα σας κοστίσουν ακριβά.

Προϊόντα

επιλέξτε τη πόρτα που επιθυμείτε