Πτυσσόμενακάγκελα

Τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι ένα αποτελεσματικό μέσο προστασίας και ασφαλείας του σπιτιού σας ειδικά την εποχή του καλοκαιριού. Είναι ιδανικά για περιοχές με υψηλή εγκληματικότητα και θα σας βοηθήσουν να ασφαλίσετε το χώρο σας είτε οικιακό είτε επαγγελματικό.

Πρέπει να επιλέξετε μια εταιρεία που να σας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσετε τα κάγκελα στις διαστάσεις των πορτών και των παραθύρων που επιθυμείτε να τα εγκαταστήσετε.

Επίσης μπορείτε να τα προσαρμόσετε στα ήδη υπάρχοντα κουφώματα.

Τα χιαστί κάγκελα είναι 2,5 εκατοστά και τα κάθετα με παρεμβολές νάιλον σε 2 ή 3 σειρές ανάλογα με το πόσο στιβαρή θέλετε να είναι η κιγκλίδωσα. Η κατασκευή τους γίνεται από γαλβανιζέ ή από κράμα ατσαλιού με σίδερο.

Το γαλβανιζέ έχει την ιδιότητα να σκουριάζει πολύ αργότερα από το κράμα, οπότε είναι προτιμότερο . Ακόμα διατίθενται πληθώρα χρωμάτων Ral που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας και να συνθέσουν αρμονικά το εξωτερικό του σπιτιού σας με την κάγκελο πόρτα σας.

Εγκατάσταση

Η ένωση των πτυσσόμενων κάγκελων θα πρέπει να γίνει με βίδες και όχι με κολλήσεις ώστε να μην έχετε προβλήματα διάβρωσης στο μέλλον. Οι χωνευτές κλειδαριές που είναι ενσωματωμένες στις πόρτες αυτές, παρέχουν υψηλή ασφάλεια ενώ όταν το μπίνι, ένα είδος εξαρτήματος που βρίσκετε πάνω στην κάσα, βρίσκεται στα πλάγια δεν μπορεί να γίνει εξώθηση της κλειδαριάς.

Το ζεύγος των μπινί που διατελούν δεξιά και αριστερά των κιγκλιδωμάτων παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς δεν υπάρχει ορατό διάκενο μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας έτσι τους σύρτες καθιστώντας τους έτσι σχεδόν αδύνατον να παραβιαστούν.

Εάν θέλετε να έχετε μια αθόρυβη καγκελόπορτα αναζητήστε μια με ενδιάμεσο τεφλόν και νάιλον επένδυση των ραούλων και των αποστατών.

Τα ακριανά κάθετα κάγκελα που στηρίζονται στην κάσα και στο μπινί με φρεζάτες βίδες Μ6 και λαμάκια έχουν πάχος 3mm που φέρουν αντίστοιχο σπείρωμα ενώ η κάσα, ο οδηγός,οι σύρτες και τα υπόλοιπα κομμάτια των κιγκλιδωμάτων σας είναι 1,5 mm και αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος για εξοικονόμηση χώρου αλλά την σταθερότητα.

Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα αφαίρεσης του τερματικού οδηγού και το άνοιγμα του μηχανισμού είναι μέχρι και 180 μοιρών.

Συμπερασματικά τα πτυσσόμενα κάγκελα είναι ιδανικά για την κατοικία, το εξοχικό, το χώρο εργασία σας και το κατάστημά σας.

Αναλογιστείτε το να κοιμάστε με ασφάλεια το καλοκαίρι ή να μην φοβάστε ότι επίδοξοι εγκληματίες θα διαρρήξουν ή θα καταστρέψουν την επιχείρηση ή τον ιδιωτικό σας χώρο.

Προστατεύουν τα τζάμια , παράθυρα ,πόρτες και τζαμαρίες με αποτέλεσμα την ενίσχυση της ασφάλειας καθώς και προσθέτουνστηναισθητική του εξωτερικού σας χώρου.