Πόρτεςμεεπένδυσηcpl

Cpl ή αλλιώς συμπιεσμένο laminate

Το υλικό cpl ή αλλιώς συμπιεσμένο laminate είναι πραγματικός βακελίτης πάχους 0,2 mm-0,4 mm. Εφαρμόζεται και στις δύο όψεις της πόρτας στο ίδιο χρώμα.

Έχει αξιοθαύμαστη αντοχή στις φθορές και τις γρατζουνιές σαν υλικό, ενώ συγκολλείται επίσης με κόλλα πολυουρεθάνης υψηλής ποιότητας που κάνει την πόρτα σας ακόμα πιο ανθεκτική στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες όπως η υπερβολική ζέστη ή η υγρασία.

Οι θωρακισμένες πόρτες με επένδυση cpl είναι κατάλληλες τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Επιπρόσθετα πληρούν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται ώστε να νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι. Έχουν κλειδαριά με κυλινδρικούς αφαλούς τύπου defender που είναι άτρητη, ενώ το εσωτερικό φύλλο της θύρας κατασκευάζεται από ηλεκτρογαλβανιζέ μέταλλο που χρησιμοποιείται συχνά στη βαρέα βιομηχανία.

Το πόμολο βρίσκεται εσωτερικά της πόρτας και μπορείτε να επιλέξετε τη φορά ανοίγματος. Μπορείτε να εγκαταστήσετε επίσης ροζέτα ή σύρτη για ένα επιπλέον κλείδωμα. Το σύστημα εντός της κλειδαριάς αποτελείται από γρανάζια που της επιτρέπουν να είναι αθόρυβη .

Η βασική ιδιότητα του laminate ή cpl είναι να μιμείται υπέροχα το ξύλο. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως ανοιχτό και σκούρο με κάθετες ή οριζόντιες γραμμές ώστε να κάνει πιο ρεαλιστικό το εφέ της ξύλινης πόρτας.

Τα χρώματα του cpl είναι ιδανικά για ένα μοντέρνο χώρο που συμβαδίζει με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική, ειδικά τα πιο ανοιχτά, ενώ τα σκουρόχρωμα είναι για πιο κλασσικούς χώρους. Για ένα πιο σύγχρονο και φωτεινό αποτέλεσμα επιλέξτε μια ανοιχτόχρωμη πόρτα σε ροζ ή λευκούς υποτόνους με στοιχεία inox – το αποτέλεσμα θα σας αφήσει εγγυημένα ευχαριστημένους.

Εάν θέλετε να αγοράσετε μια πόρτα cpl για την οικία ή για την επιχείρηση σας επιλέξτε μια εταιρία πολύ προσεκτικά που να σας δίνει σημαντικά προνομία όπως το service, για τυχόν μελλοντικές φθορές, κάρτα ιδιοκτησίας, πιστοποίηση αντιδιάρρηξης και μια ικανοποιητική εγγύηση.

Μην συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο, γιατί οι οικονομικές αποκλίσεις που τώρα εξετάζετε θα αντισταθμιστούν εντελώς σε περίπτωση που υπάρξει έπειτα κάποιο πρόβλημα το οποίο θα κληθείτε να πληρώσετε από την τσέπη σας.

Ένα ποιοτικό προϊόν από μία αξιόπιστη εταιρία θα αποδειχθεί πολύ καλύτερη επένδυση.