Πόρτεςμεχειροποίητηεπένδυση

Όμορφο και πιο ανθεκτικό

Το χειροποίητο είναι το πιο όμορφο, το πιο ανθεκτικό και το πιο ιδιαίτερο από όλα, το ίδιο ισχύει και για την πόρτα σας.

Η πόρτα με χειροποίητη επένδυση είναι ειδική για εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε και να ομορφύνετε το χώρο σας με κάτι μοναδικό.

Το σκάλισμα και η επένδυση στο χέρι γίνεται σε ξύλο και ειδικότερα το ξύλο που χρησιμοποιείται είναι καπλαμάς από οξεία, δρυ, ανιγκρέ, καρυδιά καθώς και ρίζα από τα αντίστοιχα ξύλα και τριανταφυλλιά.

Το πάχος που έχει η ξύλινη επένδυση είναι από 12mm μέχρι 24mm και οι πόρτες είναι θωρακισμένες και πληρούν όλες τις προδιάγραφες μιας πόρτας ασφαλείας.

Στην πλειονότητα έχουν κυλινδρική κλειδαριά τύπου defender και έχουν θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.

Οι ειδικές τεχνοτροπίες που εφαρμόζονται πάνω στις πόρτες αυτές κάνουν την ξύλινη επένδυση ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και στην υγρασία.

Είναι ιδανικές για εσωτερικούς χώρους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε εξωτερικούς.

Η διάσταση της πόρτας, κατόπιν παραγγελίας, προσαρμόζεται ανάλογα με αυτές που επιθυμείτε.

Το αισθητικό όμως είναι το πιο εξεζητημένο κομμάτι στις θωρακισμένες πόρτες με χειροποίητη επένδυση.

Τα σκαλιστά σχέδια και μοτίβα όπως τετράγωνα, γραμμές και παραλληλόγραμμα είναι αυτά που διαφοροποιούν την πόρτα σας.

Οι χρωματισμοί ποικίλλουν ανάλογα με την επένδυση ξύλου και οι φυσικοί αποχρωματισμοί, μερικά σκούρα ή ανοιχτά σε χρώμα σημεία, την κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Συχνά γίνετε συνταίριασμα των ειδών του ξύλου που δημιουργούν μια πολυεπίπεδη οπτική.

Τα μεταλλικά σημεία όπως το πόμολο μπορούν να είναι inox, χρυσό και χάλκινο, ακόμα μπορεί να έχει μεταλλικά σημεία που κοσμούν και δίνουν ένα πιο μοντέρνο και μινιμαλιστικό ύφος.

 

Αίγλη πολυτέλειας

Το χειροποίητο προσδίδει μια αίγλη πολυτέλειας αλλά και μοναδικότητας στην είσοδο του σπιτιού σας. Εγγυημένα δεν θα την ξανά συναντήσετε σε κανένα άλλο σπίτι. Επίσης μια θωρακισμένη πόρτα άσχετα με την διακόσμηση πρέπει να παρέχει κυρίως το επικρατέστερο ζητούμενο την ασφάλεια.

Και αυτό το καταφέρνει αφού εσωτερικά είναι κατασκευασμένη με τον ίδιο τρόπο όπως μία συμβατική, δηλαδή γαλβανισμένη λαμαρίνα και σύστημα με γρανάζια στην κλειδαριά που της επιτρέπουν να λειτουργεί αθόρυβα.

Εν κατακλείδι, αξίζει να επενδύσετε τα χρήματά σας σε ένα τέτοιο μοναδικό αλλά και λειτουργικό στολίδι. Ωστόσο οι βεβιασμένες αποφάσεις δεν είναι συνήθως σωστές για αυτό πρέπει να επιλέξετε μια εταιρία με εμπειρία χρόνων που να συνεργάζεται με τεχνίτες που εκτελούν σωστά μια τόσο λεπτομερή ξυλογλυπτική τεχνική.

Ακόμα μια απόδειξη γνησιότητας και μια πιστοποίηση αντιδιάρηξης είναι απολύτως απαραίτητες να σας δίνονται με την αγορά αυτή.

Τέλος, η σωστή διαδικασία εγκατάστασης πρέπει να γίνει από ένα συνεργείο πλήρως εξειδικευμένο και σχολαστικό αφού είναι η τελική και βασικότερη διαδικασία.