Πόρτεςμεεπένδυσηαλουμινίου

Μία από τις ανθεκτικότερες ύλες

Το αλουμίνιο όντας μία από τις ανθεκτικότερες και ισχυρότερες ύλες, χρησιμοποιείται ευρέως στη βαριά βιομηχανία και για αυτό οι θωρακισμένες πόρτες με επένδυση αλουμινίου αποτελούν την λύση για την είσοδό σας.

Αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, και δεν θα φοβάστε ούτε για σκουριά ούτε για μούχλα.

Ακόμα το σπάσιμο μίας αλουμινένιας πόρτας είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία και αρκετά θορυβώδης στην προσπάθεια κάποιου να εισβάλει στο χώρο σας.

Και όμως ένα τόσο δυνατό υλικό μπορεί να μορφοποιηθεί εύκολα σε ποίκιλα μοτίβα που θα σας ευχαριστήσουν, ό,τι και αν αναζητάτε από μοντέρνα μέχρι και πιο κλασσικά σχέδια.

Εκτός από τα σχέδια μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολυάριθμα χρώματα, έντονα η πιο συνηθισμένα που θα κάνουν την πόρτα σας ένα ευχάριστο αισθητικό θέαμα που θα ολοκληρώνει αρμονικά την πρόσοψη του χώρου σας.

Επιπροσθέτως μπορείτε να επιλέξετε μια πόρτα με διακοσμητικά μεταλλικά στοιχεία π.χ. Inoxή διακοσμητικά παράθυρα με διπλά τζάμια και συχνά μεταλλικές μπάρες προστασίας.

Οι πόρτες αλουμινίου είναι θωρακισμένες και έχουν κλειδαριές ασφαλείας με κυλινδρικούς αφαλούς που θα αποτρέψουν και την διάρρηξη μέσω της κλειδαριάς.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και την προσθήκη ροζέτας.

Τις συναντούμε κυρίως στην εξωτερική και κύρια είσοδο πολυκατοικιών, μονοκατοικιών και γραφείων λόγω της υψηλής προστασίας που προσφέρουν .

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά των πορτών αυτών είναι ότι παρέχουν θερμομόνωση και ηχομόνωση. Στο κάτω μέρος της πόρτας βρίσκεται ένα λάστιχο που αποτρέπει να εισβάλλουν έντομα στην οικεία σας.

Τα πόμολα που επιτρέπουν να ανοίξει η πόρτα είναι εσωτερικά ενώ εξωτερικά μπορείτε να ανοίξετε μόνο με το κλειδί σας ακόμα και όταν η πόρτα δεν είναι κλειδωμένη.

Οι πόρτες αυτές είναι συνήθως έτοιμες για τοποθέτηση και η εγγύηση κράτα περίπου 3 με 5 χρόνια.

Σημαντικό έγγραφο είναι η βεβαίωση ιδιοκτησίας ειδικά όταν αναφερόμαστε σε εισόδους πολυκατοικιών ώστε να αποφευχθούν λάθη συνεννόησης που μπορούν να αποβούν επικίνδυνα.

Η εγκατάσταση μιας θωρακισμένης πόρτας αλουμινίου είναι μια έξυπνη κίνηση για όσους κατοικούν σε ισόγεια, σε μέρη με υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας αλλά και για τον καθένα που χρειάζεται την πληρέστερη ασφάλεια είτε στον οικιακό είτε στον επαγγελματικό χώρο.

Ρωτήστε έναν ειδικευμένο πωλητή ώστε να σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη επιλογή για εσάς και το χώρο σας.

Ακόμα επιλέξτε μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο που να μπορείτε να εμπιστευτείτε και να σας αποδίδει κάθε απόδειξη για την ασφάλεια από κλέφτες και εισβολείς. Τέλος, ένα σωστά καταρτισμένο συνεργείο θα σας εξυπηρετήσει σε κάθε απαίτηση πριν και μετά την εγκατάσταση της πόρτα σας.