Ειδικέςκατασκευές

Όσο μεγάλη και αν είναι μια συλλογή πορτών, όσες επιλογές και αν μας παρέχονται, κάποιες φορές άπλα δεν είναι κατάλληλες. Αυτό δεν παύει να ισχύει και στις εισόδους των πολυκατοικιών και μονοκατοικιών.

Οι θύρες αυτές των ειδικών κατασκευών είναι θωρακισμένες και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας.

Η διαφορά με τις ειδικές κατασκευές από τις πόρτες ασφαλείας έγκειται στο γεγονός ότι δημιουργείται μία ολόκληρη πρόσοψη. Έχετε την δυνατότητα να κοσμήσετε την είσοδο σας με πλαϊνούς υαλοπίνακες ή φεγγίτες με τριπλό, αλεξίσφαιρο τζάμι για θέμα ασφάλειας.

Αν δεν θέλετε πολύ φως ή είστε οπαδός της ιδιωτικότητας μπορείτε να διαλέξετε φιμέ, ημιδιάφανα τζάμια, ή τζάμια στολισμένα με μοτίβα. Εάν πάλι θέλετε πιο πολλή ασφάλεια μπορείτε να εγκαταστήσετε απλά τζάμια με χιαστί ή διακοσμητικά κάγκελα.

Οι ειδικές κατασκευές αυτές έχουν ηλεκτρικές ή ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές που συνδέονται με το θυροτηλέφωνο σας.

Επίσης συνοδεύονται από μηχανισμούς επαναφοράς.

 

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε υλικό για αυτές τις κατασκευές, ξύλο, laminate, ή επενδύσεις αλουμινίου, απλά να είστε σίγουροι ότι θα αντέξει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και στην υγρασία.

Ακόμα αναζητήστε ανάμεσα σε χιλιάδες χρωματισμούς και στύλ που θα ταιριάζουν στην οικία ή την επιχείρησή σας, στο προσωπικό σας γούστο και στο γενικότερο φάσμα που κινείται η γειτονία σας ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με το σύνολο και να μην ξενίζει.

Για να πετύχει η ειδική κατασκευή πρέπει να απευθυνθείτε σε πεπειραμένους τεχνίτες που να γνωρίζουν καλά τα υλικά και να λαμβάνουν υπόψιν τους το αισθητικό αλλά και το λειτουργικό κομμάτι μιας τέτοιας κατασκευής.

Ρωτήστε τυχόν απορίες που έχετε και μάθετε αρκετά για την εγγύηση και την σωστή χρήση της θύρας σας.

Τέλος, μιλήστε με μια εταιρία με εξυπηρετικό service που να μπορεί να διορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή φθορά προκύψει.

Επειδή οι ειδικές κατασκευές χρειάζονται ηλεκτρολόγο καλό θα είναι να απευθυνθείτε σε μια εταιρία που να συνεργάζεται ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εγκατάσταση της πόρτας σας.

Απολαύστε την είσοδο σας όπως ακριβώς εσείς την διαλέξετε με όλα τα κριτήρια αισθητικής και ποιότητας που έχετε θέσει εσείς.