Πόρτεςμεεπένδυσηpvc

Θωρακισμένες πόρτες από PVC

Το PVC ή αλλιώς πολυβινυλοχλωρίδιο είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα πολυμερή συνθετικά πλαστικά. Το PVC έχει δύο βασικές μορφές, την δύσκαμπτη και την εύκαμπτη, η οποία χρησιμοποιείται στην επιπλοποιία και στις κατασκευές, ακόμα και στην ενδυμασία.

Είναι οικονομικότερο από το καουτσούκ και το ξύλο οπότε είναι φθηνότερο για τον κατασκευαστή και κατά συνέπεια τον πελάτη.

Το PVC αποδίδει ιδανικά και έχει παρόμοιο αισθητικό αποτέλεσμα με το ξύλο. Το χρωματολόγιο περιέχει όλους τους φυσικούς χρωματισμούς π.χ. καρυδιά, τριανταφυλλιά και χαρακτηριστικό τους είναι οι κάθετες γραμμές σε πιο ανοιχτά ή σκούρα χρώματα.

Οι πόρτες ασφαλείας με επένδυση PVC σκαλίζονται εύκολα δίνοντας έτσι ποίκιλες μορφές και σχήματα από τα πιο κλασσικά έως τα πιο αντισυμβατικά. Ακόμα το PVC δένει απίστευτα με inox και άλλα μεταλλικά στοιχεία, χρυσά και μπρονζέ, για ένα μοντέρνο και επιτυχημένο συνδυασμό.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά των θυρών από PVC είναι η αντοχή που έχουν στις φθορές και η καλή θερμομόνωση.

Μπορούν να προσαρμοστούν σε οποίες διαστάσεις επιθυμείτε κατόπιν συνεννόησης.

Καλό θα ήταν να επιλέξετε μια πόρτα που να έχει κλειδαριά defender με κυλινδρικούς αφαλούς που είναι οι πλέον ασφαλέστερες.

Ακόμα η πόρτα εσωτερικά είναι ενισχυμένη με ηλεκτρογαλβανιζέ μέταλλο που αποτρέπει το σπάσιμο τής πόρτας αφού είναι ισχυρό και εξαιρετικά σταθερό.

Τα πολλά κλειδώματα θα ενισχύσουν την ασφάλεια της πόρτα σας ενώ η εγκατάσταση μιας ροζέτας θα σας προσφέρει ένα επιπλέον κλείδωμα.

Το ματάκι έχει περισκοπική οπτική γωνία ώστε να γνωρίζετε τι γίνεται έξω από τη πόρτα σας.

Το γραναζωτό σύστημα εξασφαλίζει μια αθόρυβη λειτουργία κατά το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα, όπως και το λάστιχο που ενδεχομένως να περιβάλει την πόρτα σας.

Επίσης οι πόρτες έχουν ενσωματωμένο αυτόματο ρυθμιζόμενο ανεμοφράκτη.

Τέλος, μια τόσο οικονομική λύση είναι κατάλληλη για εσάς που δεν θέλετε να επενδύσετε πολλά χρήματα στην πόρτα της οικείας σας ή του εργασιακού σας χώρου.

Θα πρέπει όμως να προσέξετε ιδιαίτερα, γιατί συχνά κάτι είναι πολύ φθηνό για να είναι αληθινό.

Θα πρέπει λοιπόν να ζητάτε πάντα κάρτα ιδιοκτησίας και πιστοποίηση ασφαλείας με την αγορά.

Ρωτήστε για την εγκατάσταση της πόρτας σας, για το πόσο χρόνο θα σας καλύπτει η εγγύηση και βεβαιώστε ότι θα γίνει από ένα εξειδικευμένο προσωπικό.

Έτσι θα αποκτήσετε το πολυπόθητο αίσθημα ασφάλειας και θα απολαύσετε το νυχτερινό ύπνο χωρίς φόβους για διαρρήκτες και εισβολείς.