Αντικατάστασηκλειδαριώνασφάλειας

Νέας γενιάς κλειδαριές

Θέλετε να ασφαλίσετε την οικεία σας ή το εργασιακό σας χώρο με ότι πιο σίγουρο και πιο καινούργιο;

Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε την παλιά σας κλειδαριά με μια κλειδαριά νέας τεχνολογίας. Οι κλειδαριές παλαιού τύπου ή κλειδαριές χρηματοκιβωτίου σε θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας είναι μία ημιτελής κίνηση στην προστασία του χώρου σας.

Οι κλειδαριές χρηματοκιβωτίου αρχικά είχαν χρήση, όπως προδίδει και το όνομα τους , αποκλειστικά σε χρηματοκιβώτια και έπειτα χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή θωρακισμένων πορτών και άλλων ειδικών κατασκευών.

Συνήθως τα κλειδιά τους κυμαίνονται σε 8 με 9 εκατοστά μήκος και η άκρη τους είναι πλαστική σε διάφορα σχήματα και χρώματα. Ένας βραχίονας αρχίζει από την κεφαλή του κλειδιού και καταλήγει στη τελική άκρη που υπάρχουν εγκοπές.

Δυστυχώς εάν και είχαν αποτελέσει λύση στο παρελθόν και χρησιμοποιόταν ευρέως από όλες τις εταιρείες, πια είναι αναξιόπιστες εφόσον τα μέσα διάρρηξης έχουν εξελιχθεί δραστικά , η αντιγραφή και η παραβίαση τους έχει γίνει αρκετά βατή.

Ο χρόνος διάρρηξης τους είναι 3 σε 5 λεπτά, χωρίς εμφανή σημάδια διάρρηξης και σχετικά αθόρυβα από ότι αντιλαμβάνεστε είναι εύκολο να παραβιαστούν.

Η αλλαγή σε νέου τύπου κλειδαριές οι οποίες είναι κυλινδρικού τύπου κλειδαριές. Οι κυλινδρικού τύπου κλειδαριές διαθέτουν σύστημα μπλοκαρίσματος ή καταπέλτη , κυλίνδρους ασφαλείας και σύστημα defender το οποίο είναι προστατευτικό κάλυμμα των κυλίνδρων.

Οι συγκεκριμένες κλειδαριές παρέχουν κοντό κλειδί και κάρτα ιδιοκτησίας που σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψετε ελεγχόμενα όσα κλειδιά χρειάζεστε.

Σας παρέχουν την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και έτσι μπορεί να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια διάρρηξης όπως τρύπημα επιστομίου, σπάσιμο των κυλίνδρων και με βανδαλισμούς .

Τέλος είναι σημαντικό να επιλέξετε σοφά μια αξιόπιστη εταιρεία και κλειδαριά νέας γενιάς με όλες τις πιστοποιήσεις καθώς και μικρό κλειδί διότι δυστυχώς στην αγορά υπάρχουν αρκετές απομιμήσεις στην αγορά που όχι μόνο θα είναι σπατάλη χρημάτων άλλα μπορούν να αποδειχθούν και επικίνδυνες .