Γυάλινεςεπενδύσειςασφαλείας

Η νέα τάση στις πόρτες ασφαλείας.

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική και διακόσμηση προστάζει εύθραυστα υλικά που άλλοτε δεν θα φανταζόμασταν σε ανάλογες θέσεις. Η πόρτα του σπιτιού σας να έχει επένδυση από γυαλί. Και όμως οι γυάλινες επενδύσεις ασφαλείας είναι η νεότερη τάση.

Η επένδυση των πορτών γίνεται από τριπλό τζάμι και τις καθιστά τόσο ασφαλείς όσο οι συμβατικές πόρτες ασφαλείας. Μπορείτε να τις βρείτε σε πολυάριθμους έντονους αλλά και πιο παλ χρωματισμούς,στολίζοντας έτσι την εξωτερική πρόσοψη του χώρου σας αλλά και το εσωτερικό.

Αυτό που σε κερδίζει είναι ο τρόπος αντανάκλασης του φωτός πάνω στη γυαλιστερή ή ματ επιφάνεια,αλλά και το φουτουριστικό τους ντιζάιν που τις κάνει κατάλληλες και για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Γυάλινη επένδυση

Το χερούλι, το ματάκι, τα επιστόμια της κλειδαριάς και το μπόουλ είναι μεταλλικά σε  χρυσούς ασημένιους και μπρονζέ χρωματισμούς.

Μπορείτε να επιλέξετε οποίο τύπο κλειδαριάς επιθυμείτε αλλά εργοστασιακά οι πόρτες αυτές έχουν κλειδαριά ασφαλείας κυλινδρικού τύπου defender.

Το φύλλο της πόρτας είναι το ηλεκτρογαλβανίζε που συναντάται σε όλες τις πόρτες ασφαλείας, καθώς και στην  αυτοκινητοβιομηχανία διότι δεν σκουριάζει και είναι αρκετά ανθεκτικό. Ακόμα το πόμολο συνήθως βρίσκεται στη μέση της πόρτας σε μια inox επιφάνεια και είναι εκτεταμένο χωρίς το συμβατικό χερούλι.

Το πάχος του κασώματος είναι ανάμεσα στα 15 cmμε 30 cm και το πλάτος από  88 cmμέχρι 108 cm.

Οι μεντεσέδες βαρέως τύπου είναι αθόρυβοι και ρυθμιζόμενοι και υπάρχει μηχανισμός για έλεγχο ανοίγματος.

Ακόμα είναι αντικρουστικές, θερμομονωτικές καθώς και ηχομονωτικές. Το ματάκι είναι πανοραμικό ώστε να γνωρίζετε σε 180 μοίρες τι βρίσκεται γύρω από την είσοδο σας και υπάρχει ρέγουλο στη γλώσσα της πόρτας.

Η κάσα η πόρτα σας περιβάλλεται από ένα περιμετρικό λάστιχο, το οποίο είναι επίσης  μονωτικό και αντικρουστικό.

Ο πιο συχνός τύπος πόρτας έχει 4 κεντρικά έμβολα κλειδαριάς και 5 έμβολα σταθερά πίσω.

Για επιπλέον ασφάλεια υπάρχουν αλλά 4 έμβολα σε σημεία πάνω στην πόρτα και την γλώσσα της πόρτας.

Η φορά της πόρτας μπορεί να ανοίγει από δεξιά ή αριστερά. Για να βγάλετε αντικλείδι πρέπει να έχετε την πιστοποίηση αντιδιάρηξης.

Οι γυάλινες επενδύσεις ασφαλείας θα δώσουν άλλο αέρα και θα δημιουργήσουν μια άλλη αισθητική στο χώρο σας.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι η τοποθέτηση μιας τέτοιας πόρτας να γίνει από μια ομάδα που να είναι καταρτισμένη και να σέβεται το χώρο σας.

Μπορείτε να την εγκαταστήσετε σε όλους τους χώρους οικιακούς και μη και να κάνει την είσοδο το κέντρο του ενδιαφέροντος αλλάζοντας την αισθητική του χώρου σας αντιδιαμετρικά.